Sprache auswählen

Hütten im Bükki Nemzeti Park

Észak-Magyarország, Ungarn

Digitize the Planet e.V.  Verifizierter Partner 
Autor dieser Seite
LogoDigitize the Planet e.V.
Die Hütten im Bükki Nemzeti Park laden euch zu einer gemütlichen Pause auf eurer Tour ein. Neben Öffnungszeiten und Ausstattung könnt ihr hier auch die Wege kennenlernen, auf denen man die schönsten Hütten der Region erreicht.
  • Inhalte
  • Bilder einblenden Bilder ausblenden
Funktionen
2D 3D
Karten und Wege

Die 10 schönsten Hütten im Bükki Nemzeti Park

A Samassa kulcsosház ősszel
Private Hütte · Bükkvidék
1
Samassa kulcsosház
Gyönyörű környezetben, Felsőtárkánytól 7 km-re található a Bükk legrégebbi, 1889-ben épült, működő menháza, amely elsősorban a nomád körülmények kedvelőit várja.
A Csurgói Erdészház
Private Hütte · Bükk-fennsík
Csurgói Erdészház
A Bükk-fennsík erdeinek mélyén, Bánkút közelében, az Országos Kéktúra útvonalától 500 méternyire található ez a szállás. A ház minden lakott területtől távol, csodás természeti környezetben 12 fő számára nyújt kényelmes, teljes összkomfortos elhelyezést. A múlt századbeli épület egyik részében két négyágyas, a másikban két kétágyas szoba várja vendégeit. Télen minden helyiségben külön cserépkályha melegét élvezhetjük.   A Csurgói Erdészház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Private Hütte · Bükk-hegység
Gubaház kulcsosház
A Berva-völgy végében, Szarvaskő és Mónosbél között, a Guba-forrásnál található házikó kiválóan alkalmas baráti összejövetelekre, táborozásra.
A Hármaskúti Erdészház
Private Hütte · Bükk-fennsík
Hármaskúti Erdészház
A ház a Bükk-fennsík egy völgyének bejáratánál, a lakott területektől távol, az erdő mélyén bújik meg. Aki nyugalomra vágyik a természet lágy ölén, bátran válassza ezt a múlt századbeli erdészházat! Az összkomfortos szállás 4 fő számára nyújt kényelmes elhelyezést. A téli időszakban a házba a fatüzelésű cserépkályha varázsol meleget. A Hármaskúti Erdészház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A Barátságkert kulcsosház
Private Hütte · Bükk-fennsík
Barátságkert kulcsosház
A bükki Kis-fennsíkon, az erdő mélyén 14 férőhelyes, mind a négy szobát cserépkályhával fűthető szállást találunk. Az üzemeltető célja, hogy a házikó ne csak menedéket nyújtson éjszakára, hanem vendégei otthonosan érezzék magukat benne. A kulcsosházban tágas, nyitott, erdőre néző teraszt, nagy nappalit, konyhát és pincét is találunk - utóbbiban a fűtéshez szükséges fát tárolják. A világítást modern napelemekkel és „időutazó” petróleumlámpákkal is megoldhatjuk. 
A Fehérkőlápa Turistaház
Alm · Bükk-hegység
Fehérkőlápa Turistaház
Ez a hangulatos erdei ház Lillafüredhez közel, egy suttogó fenyves mélyén fekszik 586 méter tengerszint feletti magasságban.
A természet mélyén bújik meg a Pazsag turistaház
Private Hütte · Bükkvidék
Pazsagi turistaház
Bükkzsérc közelében találjátok ezt a turistaszállást, mely a fák között megbújva a természet megismerését, az erdők védelmét hirdeti. A Pazsagi turistaház a Bükki Kék útvonala mellett ideális szálláshely. A Pazsagi turistaház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A Bánkúti turistaház
Alm · Bükk-fennsík
1
Bánkúti turistaház
Az Országos Kéktúra mentén, a síközpont közvetlen közelében, gyönyörű, csendes környezetben találjátok ezt az autóval is megközelíthető bükki turistaházat.
Stimecz-ház
Private Hütte · Bükkvidék
Stimecz-ház
A Felsőtárkányi Erdei Vasút „felső” végállomásánál, a Bükki Kék túraútvonal mellett található 12 férőhelyes kulcsosház remek szálláslehetőséget kínál, ha környéken található túraútvonalakat szeretnénk bejárni.
Private Hütte · Bükk-hegység
Tamáskúti vendégház
A házat a Bükk szívében, a fennsík alatt, mégis könnyen elérhető helyen, a Felsőtárkányt Lillafüreddel összekötő szerpentin és a Bükki Kéktúra mentén találjátok.
Nichts passendes gefunden?

Hier findest du viele weitere Hütten

zur Suche