Sprache auswählen

Essen & Trinken in Nyugat-Dunántúl

Ungarn

Outdooractive Redaktion  Verifizierter Partner 
Autor dieser Seite
LogoOutdooractive Redaktion
Bei eurem Aufenthalt in Nyugat-Dunántúl solltet ihr unbedingt die regionalen Spezialitäten der Region probieren. Welche Einkehrmöglichkeiten in eurer Nähe ihr nicht auslassen dürft, erfahrt ihr auf dieser Seite.
  • Inhalte
  • Bilder einblenden Bilder ausblenden
Funktionen
2D 3D
Karten und Wege

Die besten Orte zum Essen und Trinken in Nyugat-Dunántúl

Restaurant · Zalai-dombság
Kilátó Borozó
A Zalakaros feletti dombon, az erdő szélén álló kilátó kedvelt kirándulóhely, a lábánál a Kilátó Borozóban megpihenhetünk és igazi finomságokat ehetünk. A Kilátó Borozó is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Árpád borozó
Weinstube · Zalai-dombság
Árpád borozó
Hévízen az egregyi szőlőhegyen található a melegkonyhás borozó, ahonnan csodálatos panoráma nyílik az Árpád-kori templomra. Kiváló pihenőhely azok számára is, akik az Országos Kéktúrát járják, hiszen a túraútvonal az étterem előtt vezet. Az Árpád borozó is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Restaurant · Zalai-dombság
Hofbräu Vendéglő
A magyar és bajor ételspecialitásokat kínáló éttermet Hévíz központjában találjátok. A Hofbräu Vendéglő is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Gaststätte · Alpokalja
Kék Huszár Vendéglő
Kőszeg történelmi belvárosában, a vár közvetlen szomszédságában található az étterem. A Kék Huszár Vendéglő is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Imbiss · Alpokalja
Csabi-Hami Ételbár (Kőszeg)
Az ételbár, elsősorban hidegkonyhai temékekkel, 2003 óta várja Kőszegen a Gyöngyös utcában  vendégeit. A Csabi-Hami is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Imbiss · Alpokalja
Patak Falatozó (Velem)
Velem környéke kiválóan alkalmas különböző nehézségi fokú kerékpáros- és gyalogtúrákra. A túra végén megpihenhetünk és felfrissülhetünk a fő út melletti büfében. A Patak Falatozó is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Vinothek · Alpokalja
Láng Pincészet
Kőszegen a Láng család már nemzedékek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. Mottójuk: "Minőségi bort csak minőségi, egészséges szőlőből lehet készíteni." A Láng Pincészet is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Restaurant · Zalai-dombság
Bognár Étterem
Az Őrség központjában, Őriszentpéteren, a falu központjához közel található nyugodt, családias hangulatú étterem egész évben várja a vendégeket. A Bognár Étterem is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Restaurant · Alpokalja
Ráspi Restaurant
Restaurant · Plattensee - Balaton
Royal Restaurant und Pizzeria in Keszthely
Nichts passendes gefunden?

Hier findest du viele weitere Orte zum Essen & Trinken

zur Suche

Orte zum Essen und Trinken in den Nachbarregionen