Sprache auswählen
  • Gyerekekkel is ideális a Felsőrákosi-rétek tanösvény
    Gyerekekkel is ideális a Felsőrákosi-rétek tanösvény Foto: Szigeti Ferenc, MTSZ - Partner

Familienurlaub in Ungarn

Europa

Outdooractive Redaktion  Verifizierter Partner 
Autor dieser Seite
LogoOutdooractive Redaktion
Einfach alles für den perfekten Familienurlaub in Ungarn! Auf dieser Seite erwarten euch familienfreundliche Sehenswürdigkeiten, Freizeitangebote und Unterkünfte. Wir haben außerdem den ein oder anderen Geheimtipp für Familien mit Kindern gesammelt. Viel Spaß beim Entdecken!
  • Inhalte
  • Bilder einblenden Bilder ausblenden
Funktionen
2D 3D
Karten und Wege

Tolle Ausflugsziele für Familien in Ungarn

A kemence
Glaser · Mátravidék
Parádsasvári üvegmanufaktúra
Mindig is kíváncsi voltál arra, hogyan készül az üveg? Az ősi mátrai mesterséggel testközelből ismerkedhetünk meg a parádsasvári manufaktúrában. A Parádsasvári üvegmanufaktúra is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A máriabesnyői kegyhely és kegytemplom
Kirche · Gödöllői-dombvidék
Máriabesnyői Nagyboldogasszony-bazilika
A barokk templom és zarándokhely fennállása óta kiemelt szerepet tölt be egyházmegyéjében, hiszen két, különleges történetű Mária-szobrot is őriz.
Hotel · Felső-Tisza-vidék
Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa ****
Sárospatak központjában elegáns környezetben, különleges wellness élménnyel, saját étteremmel várja vendégeit a 48 szobás, 4 csillagos szálloda. A Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa **** is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A Levendula Vendégház (Nemeskocs)
Bauernhof · Marcal-medence
Levendula Vendégház
A 4 napraforgós falusi szálláshely a Marcal folyó mentén, Nemeskocson található. 
A Sághegy Fogadó és Panzió
Pension · Nyugat-Dunántúl
Sághegy Fogadó és Panzió
Nyugodt, csendes és természetes környezetben, kristálytiszta levegőn, a Sághegyi Tájvédelmi Körzet területén pihenhetünk ebben a bájos panzióban.
Ferienwohnung · Mátravidék
Galya Apartmanház
Magyarország harmadik legmagasabb csúcsán, a 2015 őszén átadott Galyatető Turistacentrum közvetlen szomszédságában várja a pihenésre vágyó vendégeket az igényesen felszerelt Galya Apartmanház, ahol maximum 12 fő tud megszállni. Baráti társaságoknak, céges csapatépítőknek tökéletes választás.
Privatzimmer · Bakonyvidék
Úrbéri vendégház
A vadászház Sümegtől 6 kilométerre, csendes környezetben várja a természet, a túrázás szerelmeseit. Ha nem is a mesebeli kerek-erdő közepén, de egy csodálatos, majdnem hétezer hektáros, javarészt tölgyerdő ölelésében várja mindazokat az Úrbéri vadászház, akik igazi csendre vágynak. A Budapesti Erdőgazdaság Zrt. szálláshelyének legfőbb előnye a közvetlen környék extra nyugalma. Aki a passzív pihenésnél mozgalmasabb időtöltésre vágyik, annak is jó kiindulópont ez a szállás, például a tanúhegyeken tett túrákhoz vagy a balatoni strandok felkereséséhez. Az Úrbéri vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Bauernhof · Bükkvidék
Kertvégi Pihenőház
A Dél-Bükk kapujában, Egertől 21 kilométerre a Hór-patak völgyében találjátok Cserépfalut, ahol a túrázást, a kerékpározást, vagy a falusi turizmust kedvelőket egyaránt várja a Kertvégi Pihenőház. A Kertvégi Pihenőház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!  
A kiskunhalasi Sáfrik-malom ma is működőképes
Industriedenkmal · Dél-Alföld
Sáfrik-malom
Kiskunhalas igazi túlélője a Hollandia hangulatát idéző, fazsindelyes, belül vályogfalú, kívül téglával burkolt, ma is működőképes szélmalom. A 19. században még 34 városi társával együtt őrölte a gabonát a természet erejével, napjainkra viszont csak ez az egy maradt meg – méghozzá ipartörténeti kinccsé nyilvánítva. Működésével, titkaival egy fogadóépületben, a 20 állomásos, érdekességekkel és feladatokkal teli „tudásösvényen”, valamint a malom épületében ismerkedhetünk meg egy kifejezetten család- és gyerekbarát helyszínen.
Kirándulók a Pál fájánál
Wald · Duna-Tisza közi síkvidék
Pálfája-erdő és Oktatóközpont, Nagykőrös
Az Alföld egykori képét, az erdőssztyeppek világát őrzi Nagykőrös kirándulóerdője, ahol több száz éves tölgyfamatuzsálemekre is bukkanhatunk.

Tolle Ausflugsziele für Familien in den Nachbarregionen