Sprache auswählen

Unterkünfte in Nyugat-Dunántúl

Ungarn

Outdooractive Redaktion  Verifizierter Partner 
Autor dieser Seite
LogoOutdooractive Redaktion
Findet die passende Bleibe für euren nächsten Aufenthalt in Nyugat-Dunántúl! Egal ob alleine, zu zweit oder mit der ganzen Familie: Unser Reiseführer zeigt euch die gemütlichsten Unterkünfte, die ihr an eurem Urlaubsort buchen könnt, zum Beispiel Unterkünfte.
  • Inhalte
  • Bilder einblenden Bilder ausblenden
Funktionen
2D 3D
Karten und Wege

Die 10 schönsten Unterkünfte in Nyugat-Dunántúl

A Levendula Vendégház (Nemeskocs)
Bauernhof · Marcal-medence
Levendula Vendégház
A 4 napraforgós falusi szálláshely a Marcal folyó mentén, Nemeskocson található. 
A Sághegy Fogadó és Panzió
Pension · Nyugat-Dunántúl
Sághegy Fogadó és Panzió
Nyugodt, csendes és természetes környezetben, kristálytiszta levegőn, a Sághegyi Tájvédelmi Körzet területén pihenhetünk ebben a bájos panzióban.
Das Thermal Hotel Balance**** Lenti
Hotel · Zalai-dombság
Thermal Hotel Balance**** Lenti
Nur 9 km von der slowenischen Grenze und 140 km südöstlich vom österreichischen Graz entfernt, liegt das neue Thermal Hotel Balance**** Lenti im Westen Ungarns. In dem 4-Sterne-Hotel werden Gäste vom engagierten Team verwöhnt. Die Lage des Hotels eignet sich gut, um im nahegelegenen Lenti einkaufen zu gehen, die Seele baumeln zu lassen, in der angrenzenden Therme zu Relaxen oder die weitläufige Landschaft Westungarns zu Fuß oder mit dem Fahrrad zu entdecken. Das Thermal Hotel Balance**** Lenti ist zudem ein guter Ausgangspunkt für eine Dreiländer-Radtour über Ungarn, Slowenien und Kroatien.  
A JUFA Vulkán Fürdő Resort (hotel és kemping)
Hotel · Nyugat-Dunántúl
JUFA Vulkán Fürdő Resort (hotel és kemping)
A Vulkán Gyógy- és Élményfürdő szomszédságában épült szálloda télen-nyáron számtalan lehetőséget kínál a gyógyulni és pihenni vágyóknak, sportrajongóknak és családoknak.
Pension · Zalai-dombság
Obornaki Vadászház
A Zalai-dombságban, bükkösök közt bújik meg Obornak, ez az Eszteregnyéhez tartozó kis zsákfalu. A falu végén található vadászház kényelmes szálláslehetőséget biztosít. Az Obornaki Vadászház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Pension · Alpokalja
Margaréta Panzió
Kőszegtől 6 kilométerre, Horvátzsidányban található a Margaréta Panzió, ahol jól felszerelt, kényelmes szobákkal, szívélyes vendéglátással várják a vendégeket. A Margaréta Panzió is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Campingplatz · Kemeneshát
1
Szajki Tavak Kemping
A Hosszúperesztegtől néhány kilométerre a tóparton található kemping a bakancsos turisták számára is remek szálláslehetőség. A nyugodt, rendezett, családközpontú kemping május elejétől szeptember közepéig tart nyitva.
Ferienwohnung · Zalai-dombság
Barbara Apartmanház
Az apartmanház a Zala folyó két oldalán elterülő Kehidakustányban található, ahol a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő egész évben, valamennyi korosztály számára remek kikapcsolódási lehetőséget kínál. A Barbara Apartmanház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A Nyitnikék Erdei Szálló
Herberge / Hostel · Zalai-dombság
Nyitnikék Erdei Szálló
A Zalai-dombságban, bükkösök közt bújik meg Obornak, ez az Eszteregnyéhez tartozó kis zsákfalu. Itt találjátok a 2016-ban átadott erdei szállást, mely erdei iskolaként is működik.  A Nyitnikék Erdei Szálló is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A Vulcano Vendégház
Privatzimmer · Nyugat-Dunántúl
Vulcano Vendégház
A festői Ság hegy lábánál, Mesteri szívében elhelyezkedő szálláshely 800 m-re fekszik a helyi, népszerű termálfürdőtől, de minden nap más-más fürdőt is választhatunk akár, hiszen 40 km-es körzetben hat gyógyfürdőt találunk.
Nichts passendes gefunden?

Hier findest du viele weitere Unterkünfte

zur Suche

Empfehlungen aus der Community

  5
Bewertung zu Turul Vendéglő és Panzió von Viktor
14.06.2022 · Community
mehr zeigen
Bewertung zu OASE Halogy Kemping von Fazekas
29.06.2021 · Community
mehr zeigen
Bewertung zu Sárkány Bio Pension von László
12.09.2020 · Community
Bio
Foto: László Opre, CC0, Közösség
Alles anzeigen Weniger anzeigen

Unterkünfte in den Nachbarregionen