Choose a language

Huts in Dél-Dunántúl

Hungary

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
Enjoy comfortable stays in the huts in Dél-Dunántúl. Find information on opening times and amenities as well as the trails that lead to the best mountain huts the region has to offer.
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

The 10 Most Beautiful huts in Dél-Dunántúl

Réka-kunyhó
Private Cabin · Mecsek
Réka-kunyhó
A Zengőtől mindössze két kilométerre, három patak találkozásánál, távol a civilizáció vívmányaitól vár benneteket ez a térerőmentes szálláshely.  A Réka-kunyhó is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A Pusztabányai Kulcsosház
Private Cabin · Baranyai-Hegyhát
Pusztabányai Kulcsosház
A Kelet-Mecsekben, Kisújbánya és Püspökszentlászló közelében, egy régi falu helyén találjátok ezt az egyszerű, de kedves kulcsosházat.  A Pusztabányai Kulcsosház is kedvezménnyel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Private Cabin · Mecsek
Gyopár Kulcsosház
A Kelet-Mecsek szélén, Komló-Zobákpusztától 400 méterre vár benneteket a kulcsosház. A Gyopár Kulcsosház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Gubacsos Kulcsosház
Private Cabin · Mecsek
Gubacsos Kulcsosház
A Gubacsos kulcsosház a Mecsek egyik gyöngyszeme, Orfű közelében található az erdő mélyén. A vízellátást a házikótól északi irányba csörgedező Gubacsos-forrás adja. Ha a lakott terület közelében, mégis a természet ölelésében szeretnénk néhány napot eltölteni, ez a helyszín tökéletes választás. A S és K+ jelzések találkozásánál már csak 150 méternyit kell sétálnunk az erdőbe térve, de választhatjuk irányadónak a Gubacsos-forrás érintésével a K● jelzést is. 
Private Cabin · Mecsek vidéke
Faházikók (Patca)
A Katica Tanya Turistaháza mellett 2017 tavaszán faházakat építettek egy közös, kültéri esőbeállóval, árnyékos területen. Összesen 48-an tudnak itt megszállni egyszerre. Mindegyik épülethez tartozik egy kisméretű hűtőszekrény, egy asztal és 3 szék.
Private Cabin · Mecsek vidéke
Katica Porta (Patca)
A kulcsosház kétszintes, összkomfortos, központi fűtéssel ellátott, önellátásra berendezett épülete jól felszerelt konyhával várja a vendégeket. 8 szobában összesen 42 fő elszállásolására van lehetőség. Igény esetén az udvaron 4 sátorhelyet tudnak biztosítani. 
Meteor kulcsosház a templom mellett Simonfán
Private Cabin · Zselic
Meteor kulcsosház (Simonfa)
Simonfa község temploma mellett az egykori iskola épületét újították fel és alakították át kulcsosházzá. A Zselici Tájvédelmi Körzet kapujában fekvő település Kaposvártól 10, Szigetvártól 40 kilométerre található. Több zselici túraútvonal fut itt össze - ezek közé tartozik a Dél-dunántúli Kéktúra útvonala is, melynek pecsételőhelye a ház falán ttalálható. Földrajzi helyzetéből adódóan pompás kilátás nyílik a Zselic dombjaira. A házból csillagtúrával a Zselic szinte minden gyöngyszeméhez eljuthatunk. 
Private Cabin · Duna–Dráva Nemzeti Park
1
Szentborbás Vendégház
A közvetlenül a Dráva partján található Vendégházban, két különálló épületben összesen 14+1 fő részére tudnak szállást biztosítani. A teraszról csodás kilátás nyílik a Dráva folyóra, ahol a horgászatot kedvelők is hódolhatnak szenvedélyüknek.
Private Cabin · Duna–Dráva Nemzeti Park
Vízvár Vendégház
A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság által üzemeltetett vendégházat 2014-ben újították fel. A Dráva mellékága mellett álló épületből egy karnyújtásnyira vár bennünket a felfedezésre váró varázslatos vízi világ. 
Emma Vendégház
Private Cabin · Mecsek
Emma Vendégház
A Zengő és a Hármas-hegy lábánál elterülő Hosszúhetényben, közvetlenül a jelzett túraútvonalak mellett található parasztház kiváló kiindulópont, hogy felfedezzük a gyönyörű természeti környezetet. Az Emma Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Weren't able to find what you were looking for?

Find many more huts here

Search

Reviews

  2
Szentborbás Vendégház by Laszlo
May 09, 2021 · Community
Show more

Find huts in neighboring regions

More huts in the region