Choose a language
  • Photo: Végvár ételbár

Eat & drink in Hungary

Europe

Outdooractive Editors  Verified partner 
Author of this page
LogoOutdooractive Editors
You should definitely try the regional specialities during your stay in Hungary. This page lists the places to stop for refreshments that shouldn't be missed.
  • Content
  • Show images Hide images
Features
2D 3D
Maps and trails

The best Places to eat & drink in Hungary

A Szent Jakab Étterem
Restaurant · Keleti-Cserhát
Szent Jakab Étterem
Mátraverebély-Szentkúton, a Zarándokházban várja vendégeit a Szent Jakab Étterem, így a nemzeti kegyhelyen gasztronómiai élményekkel is gazdagodhatunk. A Szent Jakab Étterem is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Kostel Étterem és Panzió
Restaurant · Dunazug-hegyvidék
Kostel Étterem és Panzió
Esztergomtól 11 kilométerre Kesztölcön, a Klastrompuszta felé vezető úton találjátok az éttermet, ahol a vacsorát a Kostel borászat remek boraival tehetitek teljessé. A Kostel Étterem is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Winery · Bakonyvidék
Borbély Borház és Vendégház
A Borbély Családi Pincészet szőlőültetvényei a Badacsonyi borvidék lankáin terülnek el. Boraikkal nem csak belföldi, de nemzetközi sikereket is elértek. A Borbély Borház és Vendégház is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Fenyőgyöngye Restaurant
Restaurant · Dunazug-hegyvidék
Fenyőgyöngye vendéglő
Jól megközelíthetősége miatt a Hármagyshatár-hegy túrák kedvenc kiindulópontja. 
Restaurant · Zalai-dombság
Kilátó Borozó
A Zalakaros feletti dombon, az erdő szélén álló kilátó kedvelt kirándulóhely, a lábánál a Kilátó Borozóban megpihenhetünk és igazi finomságokat ehetünk. A Kilátó Borozó is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
4 Évszak Palóc Bistorant
Restaurant · Mátravidék
4 Évszak Palóc Bistorant
Ha Mátrafüreden jártok és egy kis gasztronómiai élvezetre vágytok, látogassatok el a High-Tech Sportok Bázisán található étterembe. A 4 Évszak Palóc Bistorant is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Baráth Vendégház és Vendégasztal
Public house · Felső-Tisza-vidék
Baráth Vendégház és Vendégasztal
Vásárosnaménytól 12 kilométerre, a Bockerek-erdő melletti Tákoson található ez a falusi vendégház, ahova a természet szépsége mellett kulináris élvezetek is csábítanak. A Baráth Vendégház és Vendégasztal is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
A Hídfő Faloda
Snack bar · Duna menti síkság
Hídfő Faloda
Egyszerű büfé jellegű hely, ami akár egy dunai kenuzás ideális pihenője lehet finom falatokkal fűszerezve. 
Hostelry · Berettyó-Körös-vidék
Szász tanya
A hanisítatlan magyar tanyasi életbe kóstolhat bele, aki az Ó-Berettyó ölelésében található Szász Tanyára látogat. A Szász tanya is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Restaurant · Visegrádi-hegység
Patak Park Bisztró és Borozó
Az Apátkúti-patak partján található étterem már régóta látja vendégül az éhes és fáradt természetjárókat. Egykor csak egy borozó volt, de mára étteremmé nőtte ki magát, ahol egész évben számíthatunk finom falatokra. A Patak Park Bisztró és Borozó is kedvezményekkel várja a Természetjáró Kártya tulajdonosokat. Tudj meg többet a Természetjáró Kártyáról (TEKA), a kedvezményekért kattints ide!
Weren't able to find what you were looking for?

Find many more places to eat and drink here

Search

Reviews

  5
Gomba büfé (Leányfalu) by Tamás
August 28, 2022 · Community
Show more
Kacsakő bisztró (Szentendre) by Ágnes
July 22, 2020 · Community
Show more

Places to eat & drink in neighbour regions